Over ons

Over ons

Onderwerp/Subject: PSV – Eredivisie Reklame: Club/Team/Country: Seizoen/Season: 2014/2015 FOTO/PHOTO: Mascot PHOXY of PSV. (Photo by PICS UNITED) Trefwoorden/Keywords: #09 #24 $38 ±1401969573797 Photo- & Copyrights © PICS UNITED P.O. Box 7164 – 5605 BE EINDHOVEN (THE NETHERLANDS) Phone +31 (0)40 296 28 00 Fax +31 (0) 40 248 47 43 http://www.pics-united.com e-mail : sales@pics-united.com (If you would like to raise any issues regarding any aspects of products / service of PICS UNITED) or e-mail : sales@pics-united.com ATTENTIE: Publicatie ook bij aanbieding door derden is slechts toegestaan na verkregen toestemming van Pics United. VOLLEDIGE NAAMSVERMELDING IS VERPLICHT! (© PICS UNITED/Naam Fotograaf, zie veld 4 van de bestandsinfo ‘credits’) ATTENTION: © Pics United. Reproduction/publication of this photo by any parties is only permitted after authorisation is sought and obtained from PICS UNITED- THE NETHERLANDS

Voetbal verbind. Het is een sport die iedereen verwelkomt ongeacht huidskleur, religie of achtergrond. Vele voetbalelftallen, professioneel en amateurlevel, bestaan uit spelers met verschillende nationaliteiten. Om hun doel te bereiken werken ze samen, ze zijn een team.

 

Onze overtuiging: we winnen veel met ons team – het team van iedereen.

 

Het is onze overtuiging dat we veel te winnen hebben als we samenwerken, als we één team zijn. Wij maken Nederland sterker met de kracht van voetbal en het rolmodel dat deze sport met zich brengt.

In onze campagnes en andere activiteiten staan de ervaringen van mensen centraal. Iedereen moet zich kunnen herkennen in onze boodschappen en adviezen.

De boodschap en methodiek van Geef Racisme de Rode Kaart Nederland wordt als sinds 2001 succesvol verspreid door verschillende organisaties in Europa. In landen zoals Engeland, Noorwegen, Finland en Italië zijn er organisaties die al jaren activiteiten en projecten uitvoeren in de strijd tegen racisme en discriminatie.

Geef Racisme de Rode Kaart Nederland is uitermate geschikt om de waarde van sport voor de samenleving aan te tonen. De activiteiten van de stichting bestaan onder andere uit: schoolprogramma’s voor primair- en voortgezet onderwijs, campagnes in lokale gemeenschappen en projecten die amateurverenigingen helpen bij het invoeren van een diversiteitsbeleid. Onze stichting gebruikt voetbal als platform met een enorm bereik om uit te dragen dat racisme niet thuishoort in Nederland.