Maak je klaar voor Sport Pride 2021!

25 juni 2021

Maak je klaar voor Sport Pride 2021!

Tijdens Global Pride Month roepen we alle sporters, fans, organisaties, clubs en journalisten op om zich te verenigen achter de LHBTIQ+ gemeenschap, maar vooral op 26 juni. Met de social media campagne van Sport Pride kan iedereen meedoen om de LHBTIQ+ gemeenschap te steunen en onder de aandacht te brengen.

Post een statement of het logo van je club in de kleuren van de LHBTIQ+ gemeenschap met #SportPride2021 en #GlobalPride op je Twitter, Facebook en Instagram profielen op 26 juni 2021.

Het is ook mogelijk om een video of foto van het team in de kleuren van de LHBTIQ+ gemeenschap te posten met #SportPride2021 en #GlobalPride.

Wij van ‘Show Racism the Red Card’ staan volledig achter dit initiatief van ‘Sport Pride’.

Met de social media-campagne, georganiseerd door de Lesbian and Gay Association of Germany (LSVD), de Football Fans against Homophobia, de Queer Football Fanclubs, F_in – Frauen im Fußball, en Football Supporters Europe hopen we dat deze campagne meer zichtbaarheid zal creëren voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en interseksuele mensen in the world of sports.

Wil je meer weten over de Social Media campagne? Check de website!

http://sportpride.net