Neem deel aan onze ‘Geef Racisme de Rode Kaart’ Webinar

16 juni 2021

Neem deel aan onze ‘Geef Racisme de Rode Kaart’ Webinar

Voetbalteams zijn geweldige voorbeelden van kracht, diversiteit en samenwerking. Veel clubs, competities en FA’s gebruiken het mooie spel als middel om diversiteit en respect te bevorderen. Wilt u een antidiscriminatieprogramma lanceren of een standpunt innemen voor tolerantie en diversiteit, en vertegenwoordigt u een amateur- of profclub? Meld u dan aan voor onze gratis webinar op 6 juli.

EFDN zal zijn Europese bewustmakingscampagne en zijn onderwijsprogramma #DiversityWins presenteren, dat diversiteit, respect en verdraagzaamheid op en buiten het veld bevordert. U wordt uitgenodigd om al uw vragen te stellen en te vernemen hoe u zich meteen kunt aansluiten bij programmapartners uit heel Europa.

Tijdens de webinar zullen tal van deskundige presentaties worden gegeven door beroeps- en amateurvoetbalorganisaties uit verschillende landen die aan ons programma deelnemen, zoals Club Brugge, dat zal worden vertegenwoordigd door Peter Gheysen, Hoofd van de Stichting.

We zijn ook trots te kunnen aankondigen dat Marvin Olawaiye, die al meer dan 7 jaar bij de Franse voetbalclub Toulouse FC werkt als CSR Project Manager, en Jan Cas, Football & Community Manager bij Pro League, hun ervaringen en best practices zullen delen. Vertegenwoordigers van de Andorrese voetbalclub Inter Club d’Escaldes en de Italiaanse amateurclub Nuova Peloro zullen de line-up compleet maken.